Afbeelding

Carbootsales in Beers, Cuijk en Boxmeer

Zakelijk 40 keer gelezen
BOXMEER - Nu het zonnetje begint te schijnen, breekt ook de tijd voor gezellige buitenmarkten in de regio Land van Cuijk aan. Sfair, bekend van onder andere Carbootsale Boxmeer, heeft ook dit jaar weer een aantal evenementen op het programma op het programma staan in Beers, Cuijk en Boxmeer.

[image=210177]

In samenwerking met volleybalvereniging Energo/Flip Schoonmaak worden zondag 15 april, 3 juni, 19 augustus en 30 september carbootsales gehouden in hartje Beers (op het grote plein voor de sporthal). De inschrijving is telkens één maand voor de carbootsale en loopt via www.carbootsalebeers.nl.

Carbootsale Cuijk
In Cuijk houdt Sfair vier carbootsales op twee locaties. In samenwerking met de Ondernemersvereniging Cuijk en Scouting Cuijk is er zowel op Koninginnedag (maandag 30 april) en tijdens de Vierdaagsefeesten (zondag 15 juli) een carbootsale in het Cuijkse centrum.
De Maaskade in Cuijk is het podium van een carbootsale op zondag 26 augustus en zondag 23 september. De eerste vindt plaats tijden Cultureel Cuijk en is in samenwerking met BINKforce. Meer informatie: www.carbootsalecuijk.nl.

Carbootsale Boxmeer
Samen met Tuincentrum Overvecht houdt Sfair op zaterdag 19 en zondag 20 mei een grootschalige carbootsale. Volgens de ingrediënten betreft het hier een sale 'met alles erop en eraan'. "Goed geregeld, een hoop publiek, een gezellig terras en leuke deelnemers die van heinde en verre deze sale weten te vinden", aldus Sfair. Meer informatie: www.carbootsaleboxmeer.nl.

Heerlijk snuffelen, leuk bijverdienen
"Wil je als particulier eens een leuke cent bijverdienen op een vrije dag kijk dan op website van Sfair voor alle informatie voor elke Carbootsale", legt Sfair de mogelijkheden voor verkopers en bezoekers uit. "Hier staat eenvoudig uitgelegd hoe een Carbootsale werkt en dat je al vanaf 10,00 euro mee kan doen. Zonder gesjouw geld maken van de spulletjes die je niet meer gebruikt, klapstoeltjes en de kids mee en een leuke dag is gegarandeerd. Als bezoeker vindt je tevens alle informatie op de (genoemde) websites. Kortom, heerlijk snuffelen tussen de meest uiteenlopende spullen en mensen kijken vanaf het terras."
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant