Afbeelding

Speciale kerkdienst KansPlus in Oeffelt

Religie 73 keer gelezen
OEFFELT - De vereniging KansPlus afdeling Oost Brabant en Noord Limburg (vereniging van ouders en verwanten van mensen met een verstandelijke handicap) houdt zondag 1 april in de parochiekerk in Oeffelt een speciale kerkdienst voor haar leden en sympathisanten.

[image=30804]

Een aantal mensen met een verstandelijke handicap beelden tijdens deze dienst de gebeurtenissen die in de ‘goede week’ herdacht worden en het paasverhaal uit. De viering wordt ondersteund met muziek en er zullen veel (bekende) liederen in samenzang gezongen worden. Omdat het die zondag palmpasen is, wordt ook een rondgang in de kerk gemaakt met versierde palmpaasstokken. "Wie wil, mag zelf zo’n stok versieren en meenemen voor de rondgang", aldus Jan Hooiveld van KansPlus.

Kerkdienst
Bij deze speciale kerkdienst is iedereen welkom, zowel ouders, verstandelijk gehandicapten, parochianen van Oeffelt en overige belangstellenden en sympathisanten. De aanvangstijd is 10.00 uur. Aansluitend aan de viering is iedereen uitgenodigd voor een gratis kopje koffie in gemeenschapshuis De Kleppenburg.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant