Koninklijke onderscheiding voor Toon Linders

Politiek 26 keer gelezen
OVERLOON - Burgemeester Van Soest aan de heer A.J.G.M. Linders uit Overloon de koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje Nassau uit. Dit gebeurt tijdens het 40 jarig bestaan van Lrv St. Joris en paardenclub De Bosruiterkes.

[image=210475]

De heer Linders heeft jarenlang bestuursfuncties vervuld bij LRV St. Joris en PC de Bosruiterkes. De motivatie van de aanvrager luidde als volgt: "De heer Linders is niet alleen een verenigingsman maar ook een groot dierenvriend met een zwak voor paarden. Paarden zijn zijn lust en zijn leven. Belangeloos stelt hij zijn rijbak ter beschikking aan kinderen waarvan de ouders geen paard en middelen kunnen betalen."

'Stal Linders'
Er zijn veel ruiters en amazones die bij 'Stal Linders' (zoals het in Overloon wordt genoemd, red.) de tijd van hun leven hebben en hebben gehad omdat ze daar hun hobby konden/kunnen uitoefenen. De heer Linders staat altijd klaar voor 'zijn' ruiters en amazones om ze met raad en daad ter zijde te staan. "Hij is altijd enthousiast en niets is hem te veel. De heer Linders is een bescheiden man die voor al zijn inzet en goedheid wel eens in het zonnetje gezet mag worden", aldus een woordvoerder van de gemeente Boxmeer.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant