Afbeelding

Jeffrey Loonen wint Kick Off Pro met 'fastfood'

Zakelijk 48 keer gelezen
BOXMEER - Jeffrey Loonen heeft het beste ondernemingsplan van zijn school geschreven. Dat werd gisteren (21 maart) bekend tijdens de finale van Kick Off Pro in Boxmeer. Jeffrey ontwikkelde een gezond, groen fastfoodconcept. Zijn kennis van de horecabranche, aandacht voor trends en ontwikkelingen en commercieel inzicht gaven de doorslag. Onder de noemer Kick Off Pro organiseren ROC de Leijgraaf en Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen jaarlijks een project om de scholieren in aanraking te laten komen met ondernemen.

[image=210314]

Liefst 34 studenten van de richting Horeca, Toerisme en Recreatie zijn in september gestart met het project. Onder (bege)leiding van docenten Rolf Asbroek, Gertjan van Rozendaal en Jim Broeren hebben zij bij Fitland Mill drie intensieve dagen beleefd. Ze werden geholpen en geïnspireerd door presentaties van ervaren ondernemers, workshops over ondernemen en advies van mensen van de Rabobank. Vervolgens zijn de studenten twee lesperiodes zelfstandig aan de slag gegaan met hun plannen.

Presentatie
Deze plannen zijn gepresenteerd op school, waarna Debby Danen, Valerie Wolters, Robin ten Lohuis en Jeffrey Loonen zijn uitgekozen hun onderneming te presenteren voor de jury die bestond uit Rolf Asbroek van ROC de Leijgraaf, Edward Smedts van Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen en John Hopman van Fasor bedrijfsadvisering. Zij kozen Jeffrey Loonen tot winnaar. Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen en ROC de Leijgraaf zijn erg nieuwsgierig welke deelnemers zich de komende jaren als starter gaan onderscheiden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant