Afbeelding

Tienjarig Hobby atelier verwent klanten

Zakelijk 36 keer gelezen
OPLOO – Het is tien jaar geleden dat Nicole Verbruggen een droom uit zag komen toen ze haar hobby atelier in Oploo opende. Dat mag gevierd worden, vindt de onderneemster, en daarom organiseert ze op vrijdag 6 en zaterdag 7 april twee feestelijke open dagen.

Open dagen waarop de klanten in de watten worden gelegd. “Iedereen is van harte welkom”, zegt de 41-jarige Nicole Verbruggen.

[image=211066]

Coupeuse
De speciaalzaak, die zijn bestaansrecht volop heeft bewezen, is hét adres voor stoffen, patronen en fournituren. Ook heeft Nicole een ruim aanbod aan dames-, tiener- en kinderkleding. “Hier ben ik helemaal in mijn element. Ik ben in de winkel geboren”, lacht ze. Haar grootvader had een zaak in fournituren en manufacturen en haar moeder runde een stoffenwinkel.
Nicole ontwerpt en maakt ook bruidsjurken, evenals kleding voor bruidsmeisjes en -jonkers. “Ik ben van huis uit coupeuse en dat kan ik hier in de praktijk brengen”, zegt de creatieve Oploose. Ook maakt Nicole communiekleding op maat en ze adviseert graag als iemand die zelf wil maken. Mensen kunnen er ook terecht voor de reparatie van een kledingstuk. Verder verzorgt Nicole naailessen.

Hobbymaterialen
Niet voor niets heet de winkel van Nicole het Hobby atelier met in de schappen vilt, karton, stickervellen, ponzen, piepschuim figuren en nog veel meer. Glitterfolie en strass-steentjes zijn ideaal om de eigen kleding op te pimpen. Bij diverse hobbymaterialen geldt de aanbieding ‘twee voor de prijs van een’.
Tijdens de beide open dagen op 6 en 7 april kunnen belangstellenden een kijkje nemen in de winkel. Klanten worden verblijd met een presentje en er staat gratis koffie klaar. Bij aanschaffingen geeft Nicole een korting van 10 procent (m.u.v. herstelwerk). Op vrijdag is de winkel open van 8.45 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur, op zaterdag van 8.45 tot 15.00 uur.
Het Hobby atelier-Nicole Verbruggen, Grotestraat 28 in Oploo. Telefoon: 06 40904195. Zie ook www.hethobbyatelier.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant