Afbeelding

'Beekse Hans Coolen tekent platencontract

Muziek 101 keer gelezen
VIERLINGSBEEK - Het is de laatste jaren snel gegaan met de carrière van de uit Vierlingsbeek afkomstige Hans Coolen. Toen hij op 17-jarige leeftijd door een ongeval in een rolstoel belandde, had hij al een jarenlange muziekervaring achter de rug. Na een paar jaar afstand te hebben genomen van de muziek, kon hij het toch niet laten om weer te beginnen. Ditmaal met een eigen drive-inshow als dj/zanger en later als solozanger van Engelstalige muziek.

[image=211084]

Enkele jaren geleden maakte de zanger de overstap naar een puur Nederlandstalig repertoire. In 2008 verscheen in eigen beheer zijn debuutalbum 'Een droom' en vervolgens werden zijn singles goed opgepakt door de Nederlandse radiostations. De nieuwe single 'Morgen wordt alles anders' verschijnt op het nieuwe label Hit It! Music, waarbij de zanger onlangs een contract tekende.

Verwachtingen
Platenmaatschappij Hit It! Music heeft hoge verwachtingen van de nieuwe single en hoopt met dit nummer Hans Coolen naar een hoger plan te tillen in de muziekwereld. "Het door Leslie Laverman geschreven liedje geeft een optimistische kijk op de huidige economische crisis. Dankzij de fantastische productie en de actuele en originele tekst past Morgen wordt alles anders helemaal in deze tijd", laat Hans Coolen weten. "Kosten noch moeite zijn gespaard en de release wordt ondersteund met een prachtige videoclip."
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant