Afbeelding

Smullen van een keur aan keukens

Zakelijk 19 keer gelezen
MILL – Meer dan tevreden zijn Roland en Miranda Klomp over de nieuwe en vooral ruime showroom die het Millse Klomp keuken- en interieurbouw op zaterdag 21 april feestelijk in gebruik neemt.

“Omdat we meer ruimte hebben, is alles overzichtelijk opgesteld”, vertelt Roland Klomp. Eerder is op de nieuwe vestigingslocatie al de nieuwe werkplaats en het kantoor in gebruik genomen.

[image=211354]

Familiebedrijf
Het familiebedrijf, dat dertig jaar geleden werd opgericht door Rein Klomp en nu tien mensen in dienst heeft, bouwt keukens van hoogwaardige kwaliteit. “En dat geheel op maat”, voegt Roland graag toe. In de nieuwe showroom, die drie keer de omvang heeft van de vorige, kunnen klanten smullen van een keur aan keukens. “Van klassiek tot modern en compleet in stijl, met bijpassende wanden en vloeren”, zegt Miranda. Zij is het ook die klanten begeleidt bij het ontwerp. “Het idee van de klant vormt natuurlijk de basis maar in de praktijk zien we nog vaak verrassende wendingen.”
Nieuw zijn de bistro en het winkeltje. In de demokeuken is het mogelijk om de apparatuur in de praktijk te leren kennen. Tijdens de opening zal een kok hier hapjes bereiden en daarbij uitleg geven.

Kwaliteit
In de moderne werkplaats met spuiterij kunnen vrijwel alle noodzakelijke werkzaamheden worden uitgevoerd. Kwaliteit staat in alles voorop. “Wij hebben hier medewerkers die zowel in de productie als de monta-ge werken”, legt Roland uit. Omdat bij een keuken van hoge kwaliteit ook eersteklas inbouwapparatuur hoort, wordt die samen geleverd.
Een andere discipline van het Millse bedrijf is de interieurbouw, waarvoor komend najaar het ‘bovendek’ van de showroom wordt ingericht. “Het loopt wel in elkaar over. Vaak kunnen we een keuken combineren met de bouw van bijpas-sende kasten, maar bijvoorbeeld ook van een badmeubel of inbouwkast in dezelfde stijl.”
De nieuwe showroom van Klomp Keukens is gevestigd aan de Lijsterstraat 33 in Mill. De opening is op zaterdag 21 april van 11.00 tot 16.00 uur. Bezoekers krijgen een hapje en drank-je geserveerd en voor de kinderen wordt een springkussen opgesteld. Voor meer informatie: www.klompkeukens.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant