Afbeelding

Peelstar FM laat nieuw geluid horen

Muziek 150 keer gelezen
SINT ANTHONIS - Na zeven jaar wordt het vertrouwde geluid van Peelstar FM vervangen door een nieuw eigentijds geluid. De lokale omroep voor Sint Anthonis en de rest van het Land van Cuijk heeft een compleet nieuw jinglepakket laten produceren. Het nieuwe geluid zal op Koninginnedag vanaf 12.00 uur te horen zijn bij het radiostation uit Sint Anthonis.

[image=185553]

De programma’s van Peelstar FM zijn bestemd voor de gehele regio, met muziek en informatie voor elke doelgroep, en blijven uiteraard herkenbaar. Het nieuwe jinglepakket sluit beter aan bij de door de jaren heen veranderde muziekmix. Met de nieuwe slogan ‘Je beleeft het hier’ wil de omroep aangeven dat ze fungeert als modern medium voor de luisteraars in de regio. De informatie komt vanuit de gemeente en ver daarbuiten en wordt binnen de horizontale programmering doorgegeven aan luisteraars, waardoor deze op het juiste moment per leeftijdscategorie wordt uitgezonden. De omroep besteedt veel aandacht aan evenementen en heeft geregeld verslaggevers op locatie.

RDS/website
De oplettende luisteraars is het vast al opgevallen: Peelstar FM heeft meer vernieuwd in de afgelopen tijd. Zo wordt gebruik gemaakt van het Radio Data Systeem (RDS), waardoor u Peelstar FM eenvoudig vindt op uw (auto-)radio. Via RDS geven wij U in de display van Uw radio ook het actuele weerbericht, informatie over onze programmering en informatie over de gedraaide muziek.
Daarnaast heeft de website onlangs een facelift ondergaan. "Daar kunnen mensen video-opnames van radioprogramma’s bekijken. Heeft u een programma gemist? Via de website heeft u de mogelijkheid om gratis en eenvoudig programma’s terug te luisteren", aldus John Robins. Peelstar FM en De Maas Driehoek/Kliknieuws werken ook samen met betrekking tot de nieuwsvoorziening binnen de regio Land van Cuijk.

Koninginnendag
Luisteraars kunnen op Koninginnedag om 16.00 uur John Robins live aan het werk zien op De Brink in Sint Anthonis.
Peelstar FM is te beluisteren op 94.0 Mhz in het Land van Cuijk, via de kabel in de gemeente Sint Anthonis op 87.5 Mhz en via www.peelstar.nl. Peelstar FM is ook vinden op Twitter, Facebook en YouTube.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant