Afbeelding

Kamerlid Straus bezoekt Gennep

Politiek 30 keer gelezen
GENNEP - Het Tweede Kamerlid Karin Straus (VVD) was afgelopen vrijdag te gast in Gennep. De Roermondse bezocht het Niersstadje op uitnodiging van partijgenote Janine van Hulsteijn, die het project Jongeren en Politiek begeleidde.

“Eerder waren in dat kader Maxime Verhagen en Emile Roemer te gast in Gennep”, zegt Janine van Hulsteijn, de fractievoorzitter van de VVD in Gennep. Van Hulsteijn nam afgelopen jaar namens de gemeenteraad de organisatie van het project Jongeren en Politiek over van collegaraadslid Mat Knapen (D66).

[image=211890]

Op het Elzendaalcollege in Gennep sprak Karin Straus over het vrijdag afgesloten project. “Ook heeft zij de school aangeboden om indien dat gewenst is een voorlichting over alcohol en drugs te komen geven. Dat past in haar aandachtsveld jeugd- en jongeenzorg”, zegt van Hulsteijn. In Hotel De Kroon nam de politica Straus tijd om met VVD-politici uit Gennep, Bergen en Mook en Middelaar en lokale ondernemers over tal van zaken te spreken. “Het Rapport Houben werd even aangestipt, maar Karin Straus gaf te kennen dat zij er nog geen kennis van had kunnen nemen. Wel heeft ze een kopie meegenomen”, besluit Janine van Hulsteijn.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant