Afbeelding

Feestelijke activiteiten rond opening VVV Mill

Kunst en cultuur 44 keer gelezen
MILL - VVV Mill presenteerde afgelopen weekeinde haar nieuwe locatie in het nieuwe Sociaal Cultureel Centrum Myllesweerd, dat feestelijk werd geopend.

Brigite van Haaften, Brabantse gedeputeerde voor Samenleving en Cultuur, opende zaterdag in het bijzijn van de burgemeester, genodigden en geïnteresseerden het nieuwe multifunctionele gebouw van de gemeente Mill en Sint Hubert. VVV Mill verhuisde van de oude locatie in Sociaal Cultureel Centrum Mariënweerd naar het nieuwe Sociaal Cultureel Centrum. VVV Mill heeft een erg mooie en prominente plaats gekregen. In dit gebouw bevinden zich naast de VVV ook onder andere kantoorruimtes, de heemkundekring, de bibliotheek en de lokale omroep. Naast deze organisaties beschikt het Myllesweerd over een grote theaterzaal en een ontmoetingsruimte.

[image=211955]

VVV Mill
Zaterdag 14 en zondag 15 april presenteerden alle organisatie in de Myllesweerd zich met diverse activiteiten en ook de rest van de week vinden er nog verschillende activiteiten plaats. VVV Mill bood activiteiten voor jong en oud. Voor de allerkleinsten werd een grabbelton met mooie Eftelingprijzen ingezet en met de kleurwedstrijd waren 2 entreekaartjes voor Toverland te winnen. De fotopuzzeltocht met daaraan een prijsvraag gekoppeld loopt nog tot 28 april. Eyecatcher van het weekend was de Segway. De feestelijke opening van Myllesweerd werd door het maken van een rondje door Mill op dit speciale vervoersmiddel door medewerkers van VVV Mill goed onder de aandacht gebracht. Na afgelopen weekend zijn deze week bij VVV Mill diverse streekproducten te verkrijgen, waaronder lokaal gemaakte wijn. Ook vinden er nog speciale openingsactiviteiten plaats.

Wandel-/fietsroute
Vanaf nu kan men ook voor een vernieuwde wandel- en fietsroutefolders van de gemeente Mill en Sint Hubert terecht bij de nieuwe VVV locatie. De vernieuwde wandel- en fietsroute geven een prachtig inkijkje in de gemeente voor fietser en wandelaar. De wandel- en fietsroutekaarten van de gemeente Mill en Sint Hubert zijn geactualiseerd en de fietsroute aangepast is aan de nieuwe knooppunten in het centrum van Wilbertoord en Mill. Beide folders zijn voor 1,50 euro verkrijgbaar bij VVV Mill.

Meer informatie of vragen: VVV Mill, tel. (0485) 441838, e-mail: .
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant