Afbeelding

'Knallen' op Outlands Open Air (7 en 8 juli)

Muziek 30 keer gelezen
VIERLINGSBEEK - Sportpark Soetendaal in Vierlingsbeek is zaterdag 7 en zondag 8 juli het decor van een nieuw dance-event: Outlands Open Air. Tijdens dit tweedaagse evenement komen liefhebbers van hardstyle op 7 juli volop aan hun trekken; een dag later (8 juli) galmen de herkenbare beats uit de jaren ‘90 over het festivalterrein.

[image=212468]

“Het doel van Outlands Open Air is een evenement neer te zetten voor jongeren (18 tot 40 jaar) dat betaalbaar, goed bereikbaar, kwalitatief hoogstaand, maar vooral veilig is”, vertelt Jaap de Vlam namens de organisatie. “Om dit te bereiken, heeft de organisatie een aantal strategische keuzes gemaakt. Hieronder valt bijvoorbeeld de keuze voor sportpark Soetendael. Deze locatie is goed bereikbaar (recht tegenover station Vierlingsbeek en op 1 kilometer vanaf de A73, red.) en voorziet in een aantal essentiële faciliteiten.”

Kwaliteitshandhaving
Op sportpark Soetendael wordt voor Outlands Open Air een speciale evenementenvloer aangelegd en een attractief podium gebouwd. Ook zijn er een professionele EHBO-unit en zijn er tal van beveiligingsmensen aanwezig. Er wordt bij de deur een ‘zero tolerance’-beleid gevoerd aangaande drugs. “Maar het draait natuurlijk om de muziek. We hebben daarom nationaal en internationaal bekende artiesten geboekt”, vervolgt De Vlam.

Line-up
Tijdens Hard In The Open (zaterdag 7 juli, hardstyle, toegankelijk voor 16+) komen bekende namen als Zatox, Headhunterz, Rand, B-Front, Frequencerz, The R3belz, Code Black, Neroz vs Re-Mo, JB & The Commender en anderen.
Op zondag 8 juli, tijdens 90’s In The Air (90’s show, 18+), bestijgen onder andere 2 Brothers On The 4th Floor, DJ Paul Elstak, Dune, Van Dongen, 90’s Now en DJ Arno het podium.
Tickets vanaf 15,00 euro zijn verkrijgbaar bij diverse voorverkoopadressen in o.a. het Land van Cuijk, Gennep en Afferden. Verkoop ook online. Meer info via www.outlandsopenair.com.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant