Afbeelding

Expert geeft 'voorjaarsschoonmaak' weg

Zakelijk 24 keer gelezen
GENNEP - Expert hield eerder dit jaar een speciale voorjaarsactie. Bij besteding van 150 euro of meer maakten klanten kans op een dag gratis schoonmaakhulp door een professioneel team. Hiervoor moest een slagzin zo creatief mogelijk worden afgemaakt. Deze week werden de twaalf winnaars bekendgemaakt. Eén van de winnaars viel bij Expert Gennep in de prijzen.

[image=212486]

Via de website van Expert kon de klant meedoen met de actie. Bij besteding van 150 euro en na het afmaken van een slagzin op www.expert.nl, was de inzending voltooid. Hiermee maakten klanten kans op een dag gratis schoonmaakhulp ter waarde van 600 euro. De actie werd enthousiast ontvangen bij Expertklanten en had honderden inzendingen tot gevolg. Eén van de gelukkige winnaars is fam. Joost-Classens uit Oploo. Afgelopen week werd de fam. door ondernemer Hans Welten van Expert Gennep beloond met een symbolische cheque.

Compleet verzorgd
Op een door de klant gewenste dag, zal er een professioneel schoonmaakteam van Cantorclin, bestaande uit drie personen, bij de klant thuis komen. De schoonmaak bestaat uit een complete reiniging van alle vertrekken en een complete reiniging van de huishoudelijke elektrische apparaten. Dus ook de vaatwasser, oven en koffiezetter zullen worden schoongemaakt. Expert Gennep wil graag dat klanten zorgeloos kopen en Beste Service is een belangrijke formulepijler.

Vakjuryprijs
In 2011 is Expert winnaar geworden van de 'Vakjuryprijs: Beste Service'. De prijs voor Beste Service wordt alleen uitgereikt als er sprake is van bijzondere serviceprestaties. Met name de superieure dienstverlening en de inzet van nieuwe serviceconcepten werden geroemd door de vakjury. Er is veel waardering voor de wijze waarop Expert voortdurend in staat blijkt het hoge serviceniveau te handhaven. Naar de mening van de jury maken de winkels en experts van Expert de slogan ‘Bij Expert gaat niets te ver’ voortdurend waar.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant