Afbeelding

Mooiland Maasland start fase 4 Op de Logte

Wonen 74 keer gelezen
GENNEP - Mooiland Maasland start vandaag (woensdag 9 mei) met de bouw van de volgende fase van het plan Op de Logte in Gennep. In fase 4 realiseert de woningcorporatie een multifunctioneel centrum met woningen en welzijns- en zorgvoorzieningen.

[image=213206]

Het multifunctionele centrum bestaat uit vier bouwlagen. De bovenste drie verdiepingen tellen in totaal 60 zorgappartementen voor mensen met een zorgindicatie. Zij krijgen 24 uur per dag zorg op maat van Zorgcentra Pantein en kunnen gebruik maken van de faciliteiten op de begane grond: café, restaurant, sportfaciliteit met klein zwembad en fysiotherapiepraktijk. Ook de dagbestedingsruimten van Zorgcentra Pantein worden hier gevestigd. Ouderen met een zorgindicatie, die in de zorgappartementen of zelfstandig wonen, krijgen hier dagbesteding. De meeste voorzieningen zijn ook voor de buurt toegankelijk. Naar verwachting wordt het multifunctionele gebouw in het najaar van 2013 opgeleverd.

Wonen
Op de Logte is een wijk waar wonen, welzijn en zorg samengaan. Een plek waar mensen hun leven lang kunnen blijven wonen. Jong en oud komen elkaar straks tegen in de buurt én in het multifunctionele centrum. De openbare ruimte wordt zo ingericht dat er voldoende ruimte is om te spelen en elkaar te ontmoeten. Een prettige, veilige en groene omgeving met het centrum van Gennep binnen handbereik. Zorgcentra Pantein, gemeente Gennep en Mooiland werken intensief samen om de wijk Op de Logte mogelijk te maken. Meer informatie: www.opdelogte.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant