Afbeelding

Paul van Schaijik komt met EK-single

Opmerkelijk 119 keer gelezen
BEERS - Tussen de artiesten die dit jaar een gooi doen naar dé EK-hit zitten naast de gebruikelijke bekende artiesten (Gerard Joling, Lee Towers, Gebroeders Ko) ook veel nieuwe artiesten. En dit keer is er één wel heel vreemde eend in de bijt. Paul van Schaijik, voormalig eigenaar van Elektrowarenhuis Leo van Schaijik Osnabrugge, heeft zich vol overgave in de artiestenwereld gestort en zijn debuut is naar eigen zeggen een onvervalste Oranje-kraker. 'Oranjeeeh...!' moet de spelers motiveren het onmogelijke waar te maken.

[image=213649]

Om zeker te zijn van zijn zaak nam Paul contact op met de broers Geert en Guus Peeters, beter bekend als Friso en Konstantijn Ruysdael van de illustere feestband De Sjonnies. Met hun bedrijf Wings Entertainment begeleiden zij sinds kort aankomende artiesten naar de top. Zij schreven samen met Paul het lied 'Oranjeeeh…!' dat je, als je het eenmaal gehoord hebt, niet meer uit je hoofd krijgt. Inmiddels is er ook al een videoclip van het nummer wat al duizenden keren bekeken is op Youtube.

[image=213648]

Goede doel
Het belangrijkste doel dat Paul van Schaijik voor ogen heeft met deze single is overigens niet landelijke bekendheid voor hemzelf (hoewel dat mooi meegenomen is). Bovenal wil hij met de single aandacht vragen voor de stichting Energy4All, waar hij zich al jarenlang met hart en ziel voor inzet. De organisatie die zich richt op een goede toekomst voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte kan volgens Paul niet genoeg in de belangstelling komen (er is immers veel geld nodig) en met deze Oranje-campagne wil hij samen met zijn team daar zijn steentje aan bijdragen.

[image=213647]

Presentatie
Paul was al live te zien bij de Dag van het Levenslied en zal de komende weken regelmatig het podium gaan bestijgen. De reacties op het nummer zijn in ieder geval hartverwarmend. Als alles een beetje mee zit gaat Oranje in juni niet alleen die felbegeerde beker ophalen, maar wordt ook de Oranje-hit van 2012 gezongen door de man voor wie niets te gek is, Paul van Schaijik. De officiële presentaties vindt plaats tijdens het housefeest Bouncing Beers op zaterdag 19 mei in Beers. Dit feest begint 18.00 uur. De clip van 'Oranjeeeh...!' is te zien op www.energy4all.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant