Afbeelding

Cuijkenaar Van Veen op plek 38 bij VVD

Politiek 14 keer gelezen
CUIJK/DEN HAAG - Wethouder Michiel van Veen van de gemeente Cuijk staat namens de VVD op plek 38 bij de Tweede Kamer-verkiezingen op 12 maart. Dat maakte de VVD Noord-Brabant vandaag bekend. "Dit is vooral een beloning voor de verkiezingsuitslag in Cuijk (waar de VVD twee jaar geleden de grootste werd, red.), de manier waarop we hier regeren en de manier waarop wij onze lobby voeren in Den Bosch", aldus Van Veen.

[image=195128]

Onder toenmalige lijsttrekker Van Veen werd de VVD bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen de grootste partij in de gemeente Cuijk. "Dat is de partij opgevallen. Zowel in Den Haag als in Den Bosch." De Cuijkenaar is door de VVD in Brabant voorgedragen. "De nummer drie van de VVD in Brabant; daar ben ik wel trots op!"
Van Veen bekleedt in de gemeente Cuijk onder andere de positie van wethouder financiën en sport.

Ambitieus
"Ik verwacht niet dat plek 38 voldoende is om in de Tweede Kamer te gaan. Zodoende denk ik dan ook dat ik in Cuijk de rit volmaak en ik hoop, als de verkiezingsuitslag dat toestaat, ook nog een termijn daarna", vervolgt Van Veen, die aangeeft wel ambities te hebben om in de toekomst Kamerlid te worden.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant