Afbeelding

Maand van het Spannende Boek bij BiblioPlus

Kunst en cultuur 1 keer gelezen
BOXMEER - Tijdens de Maand van het Spannende Boek 2012 (1 t/m 30 juni) staan de psychologische thrillers centraal in de bibliotheekvestigingen van BiblioPlus in het Land van Cuijk en Maasduinen. Het motto luidt: 'Het kwaad in jezelf - Waar ligt jouw grens?' Simone van der Vlugt schrijft het geschenkboek 'De ooggetuige' voor de Maand van het Spannende Boek.

[image=215081]

Spannende boeken zijn populair, vooral in de vakantiemaanden. Want wat is er lekkerder dan de zomer doorbrengen met een stapel thrillers bij de hand. BiblioPlus trakteert de leden daarom op de Thrillerglossy, een exclusief cadeau voor leden van de bibliotheek. Een gids vol (lees)tips om er een spannende boekenzomer van te maken. Het cadeau is vanaf 1 juni verkrijgbaar in de bibliotheek.

Blind date
In de maand van het Spannende Boek kunt u spannend Blind Daten in de bibliotheek. Voor leners die zich graag laten verrassen, stellen wij een spannende Blind Date samen, een ontmoeting met 3 verrassende, spannende boeken. De kosten van een Blind Date zijn 1,00 euro en de Blind Date-tas krijgen bezoekers cadeau.
Gebruikmaken van deze actie maar bent geen lid van de bibliotheek? Via de actiebutton op www.biblioplus.nl kunnen bezoekers of deelnemers aan de Blind date zich online inschrijven. Zij ontvangen dan 20% korting op het lidmaatschap.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant