Afbeelding

Haps wacht op ‘We Want You’

Kunst en cultuur 61 keer gelezen
HAPS - Sporthal de Stappert in Haps is op zaterdag 16 juni het podium voor de eerste editie van de talentenjacht ‘We Want You’. Voor het voetlicht treden vocale en instrumentale talenten uit Haps. Daarnaast is er een aparte categorie presentatie.

Het wordt een heuse wedstrijd is de sfeer van ‘Holland got Talent’ of ‘The Voice of Holland’. Wie blijft er uiteindelijk over? Wie mag zich het muzikale en presentatietalent van Haps noemen?
Drie muzikale talenten en twee presentatoren belanden in de finale. Een weetje: bezoekers die vóór 20.15 uur in de Stappert aanwezig zijn, maken deel uit van de publieksjury. Deze jury bepaalt mede wie er door gaat naar de finaleronde, die alleen wordt beoordeeld door de vakjury. Er is ook een ‘Green Room’, waar regelmatig live naar geschakeld wordt!

[image=216001]

Deelnemers
Lianne Robben, Colinda Hesen, Hans van Duyvenvoorde, Marloes van Wanroy, Sylvia Zonnenberg, Tom Abels, Irma Robben, Emile Arts, Indy Parera, Annabel Stikkelorum, Jara Thijssen, Peter Thoonen, Jeanne Thoonen en Jori van Gemert.
Alle artiesten worden begeleid door de ‘We Want You Band’, samen met het fanfareorkest. Er zijn backing vocals en danseressen.
Vooraf, in de pauzes en na de competitie zorgt dj Emiel van Benthum voor de muzikale omlijsting.
De avond begint precies om 20.00 uur in sporthal De Stappert aan de Beerseweg 2 in Haps.
In de voorverkoop kost een kaartje 5 euro, aan de kassa 7 euro. Voorverkoop bij Hetty Thijssen, Marijkeplein 8 en Bart Robben, Bogaersstraat 2d, beide te Haps. Meer informatie via www.fanfarejuliana.nl of via de facebookpagina wewantyou of via wewantyou@fanfarejuliana.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant