Afbeelding

Open trainingen HC Civicum heren

Sport 20 keer gelezen
CUIJK - Hockeyclub Civicum uit Cuijk is bezig met het vormen van het eerste herenelftal voor het nieuwe hockeyseizoen. Doelstelling voor de komende jaargang is een plek bovenin de derde klasse. Om de ambities kracht bij te zeten, is Civicum heren 1 op zoek naar aanvulling voor het jonge team.

[image=216285]

Voor een vrijblijvende kennismaking met de Cuijkse hockeyclub houdt HC Civicum morgenavond (dinsdag 12 juni) en aanstaande vrijdag (15 juni) tussen 20.00 en 22.00 uur een open training op het sportpark aan de Sportlaan in Cuijk.

Kennismaking
“Deze trainingen bieden zowel op als naast het veld de mogelijkheid om kennis te maken met de hockeyclub Civicum en de huidige begeleiding en spelers van heren 1”, aldus trainer/coach Stijn van den Bogart. Samen met teammanager Aad Kleinveld gaat het begeleidingsteam zijn tweede seizoen in. “Wij zijn op zoek naar een (ervaren) aanvulling op ons jonge en fanatieke team, maar iedereen is uiteraard van harte welkom.”

Drankje
“Bedoeling van de open trainingen is om ongeveer een uur te hockeyen en daarna gezamenlijk een drankje te doen”, vervolgt Stijn. “Aanmelding vooraf is gewenst, maar niet noodzakelijk.” Wie zich vooraf wil aanmelden, kan een e-mail sturen naar (t.a.v. Stijn van den Bogart en Aad Kleinveld).
HC Civicum biedt de mogelijkheid om het spelen te combineren met de functie van jeugdtrainer.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant