Afbeelding

Nieuwjaarsduiken en Mill en Vortum-Mullem

Opmerkelijk 144 keer gelezen
GENNEP / MILL / VORTUM-MULLEM – De nieuwjaarsduik in Gennep moest worden afgelast vanwege het hoge waterpeil en sterke stroming in de Niers, maar die in Mill en Vortum-Mullem gaan zeker door. Uiteraard allemaal op nieuwjaarsdag dinsdag 1 januari.

[image=231315]

Kuilenduik
De Millse versie van de Unox Nieuwjaarsduik begint om klokslag 14.00 uur in het natuur- en recreatiegebied de Kuilen (tussen Mill en Langenboom). Dit gebied heeft de perfecte ambiance om elkaar het beste te wensen voor het nieuwe jaar.
Stichting Activiteiten Mill (SAM) is al weer voor het 15e achtereenvolgende jaar de motor achter het evenement dat elk jaar vele tientallen deelnemers en toeschouwers lokt. Deelname is gratis en voor iedere duiker is er een Unox muts, vaantje en certificaat. Er is EHBO aanwezig. Zolang de voorraad strekt is er gratis erwtensoep, glühwein en oliebollen. Andere consumpties zijn verkrijgbaar in het strandpaviljoen van de Kuilen. Voor meer informatie: www.uitinmill.nl.

Plekkersdiep
Het is carnavalsvereniging De Plekkers die het initiatief heeft genomen tot de Unox Nieuwjaarsduik in ‘het Plekkersdiep’, een ‘waterpartij’ aan de Pastoor Sweensstraat in Vortum-Mullem. Iedereen die een duik wil nemen is welkom, evenals belangstellenden. De opwarming begint om 14.00 uur, de duik zelf is om 14.30 uur en het festijn wordt afgesloten om 15.30 uur. Ter plekke is een kleine catering, waar versnaperingen worden verkocht. Een tip voor de duikers: vergeet je handdoek niet! Voor aanmelding en informatie: www.unox.nl/nl/event/nieuwjaarsduik

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant