Afbeelding

Bieb Gennep eerder dicht op zaterdag

Kunst en cultuur 66 keer gelezen
GENNEP - De bibliotheek Gennep is met ingang van 1 januari op zaterdag tot 13.00 uur geopend. Door een tekort aan vrijwilligers is het helaas niet mogelijk om te zorgen voor een volledige roosterbezetting.

[image=231192]

De werkzaamheden in de bibliotheek worden per 1 oktober uitgevoerd door een enthousiaste groep vrijwilligers. De vrijwilligers worden daarbij ondersteund door een professionele coördinator en bibliotheekmedewerkers. Door het wegvallen van vrijwilligers is het helaas niet meer mogelijk om de huidige openingstijden te handhaven. De bibliotheek is daarom dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Er zijn met name mensen nodig voor de vrijdagavond (18.00 – 20.00) en zaterdag (10.00 – 13.00 uur). Daarnaast voor de maandagmiddag, donderdagmiddag en eventueel de dinsdagmiddag.

Betrokkenheid
Jaarlijks worden er in de bibliotheek Gennep meer dan 160.000 materialen uitgeleend en komen er ruim 50.000 bezoekers binnen, voor het lenen en terugbrengen van hun boeken, maar ook om te internetten en het lezen van kranten en tijdschriften.
De bibliotheek zou zonder de betrokkenheid van vrijwilligers niet naar behoren kunnen functioneren. Vrijwilliger worden? Neem dan contact op met BiblioPlus op tel. (0485) 583 500 of kijk op www.biblioplus.nl/informatie/vrijwilligers
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant