Afbeelding

Nieuwbouw Rabobank bereikt hoogste punt

Algemeen 82 keer gelezen
BOXMEER – De bouw van het nieuwe Adviescentrum van Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen heeft 14 december het hoogste punt bereikt. In aanwezigheid van onder andere de ledenraad, de Raad van Commissarissen, het bouwteam en medewerkers hesen vier directeuren de vlag in top.

[image=230672]

Het centraal gelegen Adviescentrum wordt straks de werkplek voor ongeveer de helft van de 360 medewerkers. De overige medewerkers blijven gewoon werkzaam op de kantoren in Gennep, Bergen, Cuijk, Grave, Mill, Overloon, Sint Anthonis en Boxmeer. De verwachting is dat het pand in september 2013 officieel in gebruik wordt genomen.

Dichtbij en betrokken
De coöperatieve gedachte van Rabobank uit zich ook in de manier waarop het nieuwe Adviescentrum wordt gebouwd. De bank heeft leden en klanten waar mogelijk uitgenodigd in te schrijven op de diverse onderdelen van het bouwproces. Niet zonder resultaat. Want inmiddels is bijna 90% van de aanbestedingen uitgezet en liefst 93% hiervan is gegund aan leden of klanten van de Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant