Afbeelding

Kerstconcert fanfare Echo der Bergen

Algemeen 159 keer gelezen
EERDE – Fanfare De Echo der Bergen Eerde houdt aanstaande zondag een kerstconcert in Gemeenschapshuis D’n Brink. Naast muziek maken vinden er nog een aantal andere activiteiten plaats.

[image=230463]

Tijdens het concert zijn er een aantal verschillende onderdelen waar aandacht aan besteed wordt. Zo viert de fanfare dit jaar haar zeventigste verjaardag. Ook krijgen de heren Tiny de Goeij, Johan Zegers en Marco de Poorter een onderscheiding voor het 25-jarig lidmaatschap van de ‘Brabantse Bond van Muziekverenigingen’.
Verder wordt er afscheid genomen van drie muzikanten van de fanfare. Jan Vissers is 64 jaar lid geweest, Martien v.d. Oever 60 jaar en Jan Groenendaal 46 jaar.

Majorettes
De majorettes worden zondag in het zonnetje gezet. Duo Judie en Tessa hebben op 8 december brons behaald tijdens het NK voor solisten en duo’s in Den Haag. Solist Imke werd hier vierde. Ook is het A-team, bestaand uit Imke, Yvanka, Roos, Joanita, Frederique, Eveline en Roselin, Brabants kampioen geworden in Waalwijk. Aanstaande zaterdag nemen het A-team, duo Yvanka en Eveline, duo Judie en Tessa en Imke deel aan het NK Majorette in Oss. Als ze het hier goed doen, worden ze extra in het zonnetje gezet.

Kerstconcert
Het kerstconcert bestaat verder uit optredens van de drie geledingen van de fanfare: de slagwerkgroep onder leiding van Rene van Lokven, het fanfare orkest onder leiding van de nieuwe dirigent Marcus de Haard en de majorettes. Het begint om 11.00 uur en de entree is gratis.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant