Afbeelding

JVC Cuijk gaat door met Kraay jr. en De Kruif

Voetbal 44 keer gelezen
CUIJK - Hans Kraay jr. en Piet de Kruif staan ook in het seizoen 2013-2014 voor de spelersgroep van topklasser JVC Cuijk. Het bestuur van de Cuijkse club heeft overeenstemming bereikt over verlenging van hun contract bij JVC Cuijk met één seizoen.

[image=221112]

De contractverlenging betekent dat Kraay en De Kruif, bezig aan hun eerste seizoen op sportpark De Groenendijkse Kampen, ook na de zomer actief zal zullen zijn als respectievelijk technisch directeur en hoofdtrainer bij JVC.

Herkenbaar
"Het bestuur van JVC Cuijk is enthousiast over de prestaties en de wijze van spelen van het eerste elftal. Na een grillig begin, waarin veel nieuwe spelers ingepast moesten worden, staat er inmiddels een herkenbaar elftal waarin ook deze nieuwe spelers hun plek hebben gevonden. Ook wordt er veel aandacht gegeven aan de begeleiding van de jonge talenten die de overstap naar de selectie hebben gemaakt of in de toekomst hopen te maken", aldus een korte verklaring op de eigen website.

[image=219793]

Ingeslagen weg
"Zowel het bestuur van JVC Cuijk als Kraay jr. en De Kruif zien er naar uit om dit seizoen met een zo goed mogelijk resultaat te eindigen en de ingeslagen weg volgend seizoen op een mooie wijze te vervolgen. De komende periode zal de rest van de technische en medische staf voor het nieuwe seizoen verder worden ingevuld."
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant