Afbeelding

Leemknèjer Jan van Gelder krijgt lintje

Carnaval 118 keer gelezen
BOXMEER - Burgemeester Karel van Soest heeft vanavond de Koninklijke Onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau uitgereikt aan Jan van Gelder uit Oeffelt. Dit gebeurde tijdens de festiviteit ter gelegenheid van het 55-jarig bestaan van de carnavalsvereniging De Leemknèjers uit Oeffelt. De uitreiking vond plaats in de sporthal in Oeffelt.

[image=230554]

De heer Jan van Gelder verricht in zijn woongemeente Boxmeer (kern Oeffelt) grote maatschappelijke verdiensten in het verenigingsleven. Met name zijn bestuursprestaties binnen deze verenigingen waaronder CV de Leemknèjers vormen een zwaarwegend takenpakket. Niet alleen het bestuurswerk maar zeker ook de vele daaruitvloeiende taken en activiteiten vervult decorandus met verve. Hij stuurt niet allen anderen aan maar steekt ook zelf de handen uit de mouwen wanneer iets gedaan moet worden. Door zijn passie voor het maatschappelijk leven wordt hij door velen als boegbeeld gezien en is hij door zijn groot netwerk in staat om ‘deuren’ te openen en goede contacten te leggen en te onderhouden.
De heer van Gelder is iemand op wie altijd een beroep gedaan kan worden en die graag klaar staat voor een ander. Hij is een dorpsmens met een groot warm hart voor het dorp Oeffelt en haar inwoners. Dit blijkt uit zijn belangeloze inzet voor veel verenigingen maar ook voor individuele mensen.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant