Afbeelding

Sla uw slag in een sfeervolle ambiance.

Algemeen 73 keer gelezen
Vanzelfsprekend kunt u bij Golf & Country Course Sint-Oedenrode terecht voor een ontspannen rondje golfen. Op deze fraai aangelegde 9-holes baan zult u zich prima vermaken. Kom sportief kennismaken op zondag 10 maart in de Koekbouw in Veghel tijdens het Lifestyle Beleven Event.

Fraaie waterpartijen worden afgewisseld met mooie brede fairways. Uitdagende par 5 holes halen het beste bij u naar boven, of juist niet. Nog geen volleerd golfer? Geen probleem, neem een les, volg een clinic of maak gebruik van de pitch & putt baan. Daarnaast kun u natuurlijk ook gebruik maken van onze overdekte en verlichte drivingrange.

De inwendige mens wordt bij ons zeker niet vergeten. Ons sfeervolle clubhuis met een
grote open haard nodigt echt uit om de golfdag met een hapje en een drankje af te sluiten. Diverse dagschotels en een uitgebreide menukaart met verfijnde gerechten maken uw dag compleet. Desgewenst kunt u onze locatie ook inschakelen voor een receptie, bruiloft of jubileum. Leuk idee om deze activiteiten eens te combineren met een golfclinic?

In de zomeravonden bent u van harte welkom op ons fraaie terras. In een sfeervolle setting kunt u onder de bomen of parasols lekker genieten van een drankje of gebruik maken van de ‘kleine kaart’.

[image=230381]

Golf & Country Course Sint-Oedenrode is te vinden aan de Schootsedijk 18 in Sint-Oedenrode en bereikbaar via tel. (0413) 47 30 11. (www.golfbaandeschoot.nl)
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant