Afbeelding

Wereldboomboek voor burgemeester Van Soest

Algemeen 66 keer gelezen
VIERLINSGBEEK – Burgemeester Karel van Soest ontvangt vrijdag 14 december in de Bibliotheek Vierlingsbeek het eerste exemplaar van het nieuwe boek van De Wereldboom.

Aan ‘De schat van Villa Vrijbuiter’, zoals het boek van Monique van der Zanden heet, hebben meer dan 400 basisschoolkinderen als illustrator meegewerkt. Ze tekenden, schilderden en knutselden hun droomspeelplek. Het spannende avonturenverhaal is een pleidooi voor meer ruimte voor groene en avontuurlijke speelplekken.

[image=230304]

Om 16.00 uur neemt burgemeester Van Soest van Boxmeer het eerste exemplaar van het boek in ontvangst, samen met Bono Smits, de achtjarige jongen uit Vierlingsbeek die hem een brief schreef omdat zijn speelveldje plaats moet maken voor huizenbouw. Direct na de overhandiging start de boekverkoop, waarbij de schrijfter én de illustrator, Mariëlla van de Beek, aanwezig zijn om te signeren. Na 14 december is het boek te koop via www.dewereldboom.nl en diverse boekhandels.
Van 14.00 tot 17.00 uur kunnen kinderen vanaf 7 jaar een speurtocht doen, een regenmeter maken (zelf leeg plastic drinkflesje meenemen) en luisteren naar het speciaal voor dit boek geschreven ‘Mufmotlied’ dat gezongen zal worden door groep 5/6a van Basisschool De Laurentiushof uit Vierlingsbeek. De middag in de bibliotheek aan Vrijthof 16 in Vierlingsbeek is gratis toegankelijk.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant