Afbeelding

Zevende seizoen Excellent en Van Otterdijk

Voetbal 53 keer gelezen
OPLOO – Voetbalvereniging Excellent uit Oploo verlengt het contract met oefenmeester Jos van Otterdijk opnieuw met één seizoen. De contractverlenging kan gerust bijzonder genoemd worden, want Van Otterdijk begint na de zomer alweer aan zijn zevende seizoen in dienst bij de Oploose vierdeklasser.

[image=212645]

Daarmee overtreft hij de prestatie van Henk Driessen, die in het verleden al eens zes jaar in dienst was van Excellent. Bij de contractverlenging is uiteraard de mening van de spelersgroep van cruciaal belang. Aanvoerder Teun Verberk geeft aan dat de chemie tussen trainer en spelersgroep nog steeds erg goed is: "Iedereen wilde dat hij door zou gaan. De samenwerking tussen trainer en spelers is gewoon goed. Daarnaast brengt hij met zijn oefenstof en aanwijzingen ook heel veel voetbal in de ploeg. Verder geeft hij jeugdspelers veel vertrouwen, ook al hebben ze in het begin moeite met de overgang naar het hogere niveau."

[image=28076]

Succesvol
Onder leiding van Van Otterdijk heeft Excellent een succesvol jaar achter de rug. Vorig seizoen werd Excellent ongeslagen kampioen in de vijfde klasse. Momenteel bezet Excellent de vijfde plaats in de vierde klasse. Voor een club uit een dorp met circa 1850 inwoners is dat een mooie prestatie. Van Otterdijk: "De doelstelling is om blijvend goed mee te draaien in de vierde klasse. Daarvoor zullen we moeten blijven doorselecteren, maar dat kan ook want de ontwikkeling van de jeugdspelers is gewoon goed. We spelen nu met allemaal jongens uit de eigen jeugd."
Naast trainer van de selectie is hij ook trainer/coach van Excellent A1, waar hij onlangs najaarskampioen mee werd.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant