Afbeelding

Kerstconcerten in het Land van Cuijk

Muziek 93 keer gelezen
BOXMEER - In de aanloop naar de feestdagen en rondom Kerstmis vinden overal in het Land van Cuijk concerten, vieringen en andere voorstellingen plaats. Een chronologisch overzicht...

[image=229604]

In de onlangs gerestaureerde protestantse kerk in de Grotestraat in Cuijk zal zanggroep ‘t Akkoordje op zondag 16 december (14.00 uur) hun jaarlijks terugkerende kerstconcert geven.

Vriendenkring
Fanfare Vriendenkring Overloon treedt op zondag 16 december (19.30 uur) in de Theobalduskerk in Overloon op met ‘Kerst a la Carte - Licht’. Mike Weerts (o.a. bekend van Voetbalvrouwen en de musical Petticoat) vertelt daarbij ook een Advent-verhaal. Kaarten voor het concert kosten 8,00 euro en zijn te koop bij Salon Toine en Bakkerij Degen alsook via www.fanfarevriendenkring.nl.

Weijerkoor
Het Weijerkoor verzorgt op 16 december in de kapel Julie Postel in Boxmeer het kerstconcert ‘O Nata Lux’. De entree bedraagt 17,50 euro of 12,50 euro (jeugd tot 18 jaar).

KBO-viering
Voor alle KBO-leden van Cuijk vindt de traditionele kerstviering dit jaar plaats op dinsdag 18 december (vanaf 11.30 uur) in de Schouwburg Cuijk. Na de eucharistieviering en diner volgt een muzikale omlijsting door ‘Brabants Cabaret’. De dag wordt afgesloten met een loterij. Kaartverkoop en informatie via tel. (0485) 313374.

Voces Virorum
Het Boxmeerse mannenkoor Voces Virorum geeft woensdag 19 december (20.30 uur) een verrassend en sfeervol kerstconcert in de H.Wilibrorduskerk in Mill. De entree is gratis.

Baroque Society
De Holland Baroque Society geeft zondag 23 december om 15.00 uur in de St. Martinuskerk in Cuijk het kerstconcert ‘HBS meets Tuur Florizoone in Deze Nacht’. Toegang is gratis.

Recordpoging
Jeugdkoor H.Jozef verzorgt kerstavond (maandag) 24 december om 19.00 uur de kerstviering in de kerk in Cuijk-Noord. Hun optreden maakt deel uit van een recordpoging om met zoveel mogelijk (oud-)leden en parochianen de kerstviering te doen. Info per e-mail: .

Muzimare
Het reportoire van Kamerkoor Muzimare bestaat uit religieuze en profane werken uit diverse stijlperiodes en landen. Muzimare geeft zaterdag 29 december (20.30 uur) een concert in de Elisabethkerk in Grave.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant