Afbeelding

Reserves Blauw Geel’38 vernederen JVC

Voetbal 36 keer gelezen
CUIJK – Na de reserves van UDI’19, heeft ook het tweede team van Blauw Geel’38 voor sensatie gezorgd. Na een 0-0 eindstand tegen de Cuijkse Topklasser bleken de Veghelaren beter in het nemen van strafschoppen.

[image=228339]

De spanning was te snijden voorafgaand aan het duel. Toch was van spanning tijdens de wedstrijd weinig te merken. Blauw Geel was fel, zette vroeg druk en probeerde te voetballen. Beide elftallen kregen weinig grote kansen in het eerste bedrijf. JVC werd een aantal keer gevaarlijk uit hoekschoppen, maar de Veghelse defensie hield knap stand. De beloften uit Veghel schoten een paar keer uit de tweede lijn, maar de JVC' doelman stond alert te keepen.

[image=228337]

Pech
In het begin van het tweede bedrijf drong JVC wat meer aan. Het team van druktemaker Hans Kraay jr. was echter niet bij machten om het Blauw Geel echt lastig te maken. De grootste kans in de tweede helft was dan ook voor Blauw Geel. De ingevallen Alex Lemstra schoot voortreffelijk binnen, althans dat dacht iedereen in Cuijk. De bal caramboleerde echter via de paal terug in het veld. Door dit resultaat speelt Blauw Geel’38-1 de volgende bekerwedstrijd tegen Blauw Geel’38-2

[image=228336][image=228335][image=228338]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant