Afbeelding

Nog één keer café Take One

Opmerkelijk 247 keer gelezen
GENNEP - Nog een keer swingen op de muziek die in de jaren ‘80 en ‘90 Het Gennepse café Take One typeerden? Het kan op de reünie die het voormalige kasteleinspaar Ben en Madeleine Könings op zaterdag 29 december bij 4Events houden.

Ben en Madeleine waren van 23 april 1983 tot 4 januari 1998 de uitbaters van een kroeg die als een magneet werkte op rockliefhebbers uit Noord Limburg en Noord Brabant. “We organiseerden veel avonden en middagen om aan de wens van ons publiek tegemoet te komen. Onze dj’s draaiden de rockmuziek die destijds populair was. We hadden ook regematig bands. In the Dutch Mountains van The Nits ging bij ons in première, De Dijk en ook bands als Daryl Ann en Blowbeat traden hier op”, somt Madeleine Könings op. In Take One gingen de deuren ook open op Kerstavond. “Dat was echt heel bijzonder. We hielden jarenlang een galafeest met stemmige muziek op de avond voor Kerstmis.”

[image=227476]

Café Take One sloot enkele jaren de deuren waarna het pand in verval raakte en plotseling, eerder dan verwacht gesloopt werd. “Dat is een van de redenen dat we de reünie houden”, zegt Madeleine, “het verlangen nog een keer ouderwets te swingen leefde bij veel van onze gasten van toen. We besloten op 29 december de reünie te houden in Pica Mare bij 4Events. Barpersoneel en dj’s van toen komen en we hopen natuurlijk ook veel Take One-gasten van toen te begroeten. Er is live muziek van de Gennepse band Bersama.” Voor meer informatie bel (0485) 51 28 24 of (0636) 11 76 18.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant