Afbeelding

Drukke tijden voor Sinterklaas

Algemeen 64 keer gelezen
BOXMEER – De hartjes van de kinderen gaan weer sneller kloppen, want Sinterklaas komt weer naar ons land. Op zaterdag 17 november is het zover, want dan stoomt hij met zijn pakjesboot richting Roermond, waar hij na de middag met zijn pieten voet aan wal zet.

[image=227440]

Daar blijft het niet bij, want natuurlijk maakt de Goedheiligman ook in het Land van Cuijk en de kop van Limburg zijn opwachting.
Na zijn intocht in Roermond reist de Sint meteen door naar Boxmeer, waar hij om 14.30 uur arriveert hij aan de Julie Postelsingel. Vandaar gaat het naar het gemeentehuis, waar de burgemeester Sint rond 15.45 uur zal ontvangen.

Zondag
In Sint Hubert komt hij op zondag 18 november om 13.00 uur aan op het Klaroenplein. Vandaar trekt hij in een koets door het dorp, met de harmonie voorop. In gemeenschapshuis De Jachthoorn wordt zijn aankomst gevierd met alle Sint Hubertse kinderen.
Zondag meert hij om 14.00 uur aan op de Maaskade in Cuijk. Na de opening van het Sinterklaashuis kunnen de kinderen vanaf 15.00 uur de Sint een hand geven in de Schouwburg.
In Gennep maakt de Goedheiligman zondag om 13.00 uur zijn opwachting in het Nierspark. Om 13.30 uur is hij te gast in het gemeentehuis en vanaf 14.45 uur is er een kinderprogramma in Pica Mare.
Stichting Kinderfeesten Mill zorgt op zondag voor een feestelijk onthaal dat om 12.00 uur begint op het Koperwiekplein. Met harmonie Sint Willibrord voorop trekt de stoet met de Sint naar het nieuwe cultureel centrum Myllesweerd waar de pieten allerlei capriolen zullen uithalen.
Ook volgend weekend wordt de Sint in enkele dorpen welkom geheten, zoals op zondag 25 november vanaf 13.00 uur in Mook.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant