Afbeelding

Hoogste punt Weijerstaete

Algemeen 72 keer gelezen
BOXMEER / GRAVE – Mooiland bereikte het hoogste punt van de tweede bouwfase van plan Weijerstaete in Boxmeer. Dit werd woensdag gevierd met de verschillende bouwbedrijven. In bouwfase twee realiseert de woningcorporatie gebouw Celesta met 81 sociale huurappartementen, twaalf kooppenthouses en diverse ruimten voor zorg- en welzijn.

Werknemers van Van der Heijden Bouw & Ontwikkeling, elektrotechnisch buro Nabuurs en Van Haren Installaties ontvingen een attentie van Mooiland om deze mijlpaal te vieren. Voor medewerkers die in de bouw werken, is het traditie geworden om hierbij stil te staan.

[image=227005]

De verwachting is dat Mooiland de nieuwbouw in het najaar van 2013 oplevert. Het gebouw staat naast het splinternieuwe zorgcomplex dat in 2011 geopend is. De twee gebouwen zijn met elkaar verbonden om bewoners zoveel mogelijk voorzieningen dichtbij hun woning te bieden.
Eind volgend jaar verhuizen de bewoners van het huidige nieuwe zorgcentrum naar gebouw Celesta. Op dit moment begeleidt Mooiland haar huurders om een nieuw appartement uit te zoeken. Daarnaast mogen ze kiezen uit diverse kleuren hoe ze hun keuken en badkamer willen inrichten.

De twaalf kooppenthouses zijn nog niet allemaal verkocht. Voor wie wil wonen met zorg en andere voorzieningen dicht in de buurt, is Weijerstaete een uitkomst. Meer informatie: www.weijerstaete.nl. Voor persoonlijk contact over wonen in Weijerstaete is er een spreekuur: elke dinsdag in de even weken van 14.00 tot 15.00 uur. Adres: ‘De Elsendonck’ woning nummer 24.

Het goede leven
Weijerstaete is een omgeving waar het goed wonen en leven is. Met voorzieningen in de buurt en het prachtige Weijerpark als achtertuin. Senioren kunnen hier tot op hoge leeftijd blijven wonen, ook als de behoefte aan zorg intensiever wordt. Gelegen in het hart van Boxmeer met het woonzorgcentrum als middelpunt. Weijerstaete heeft alles in huis voor het goede leven. Het project is een aanwinst voor senioren en andere buurtbewoners. Mooiland en Zorgcentra Pantein werken intensief samen om Weijerstaete verder te realiseren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant