Afbeelding

Nieuwe inrichting voor bibliotheek Cuijk

Kunst en cultuur 76 keer gelezen
CUIJK - Om bezoekers van de bibliotheek Cuijk beter van dienst te zijn, is het nodig om de inrichting te vernieuwen en aan te passen aan de eisen van deze tijd. Daarom wordt de bibliotheek verbouwd en voorzien van een nieuwe inrichting waar jong en oud kunnen genieten van een verbeterde collectie, verruimde openingstijden per 1 januari 2013 en een eigentijdse inrichting. Vanwege de herinrichting is de bibliotheek vanaf zaterdag 10 november tot en met zaterdag 1 december gesloten.

[image=226981]

Deze periode wordt gebruikt om de aanpassingen door te voeren. Maandag 3 december gaan de deuren weer open en is iedereen van harte welkom om onder het genot van een drankje en hapje kennis te maken met de vernieuwde bibliotheek. De officiële opening vindt plaats medio januari 2013.

Automatisch
Bibliotheekleden die nu materialen lenen, mogen deze nu langer thuis houden; dit wordt automatisch geregeld. Deze materialen hoeven pas na de verbouwing ingeleverd te worden (met uitzondering van dvd’s). Daarnaast is het toegestaan om meer mee te nemen dan normaal. Natuurlijk blijft het mogelijk om tijdens de sluitingsperiode materialen te reserveren en te verlengen via www.biblioplus.nl. Het ophalen van deze materialen kan bij de speciaal ingerichte ruimte aan de achterzijde van de bibliotheek. De openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 14.00 – 17.00 uur.
Tijdens de sluitingsperiode van bibliotheek Cuijk kunnen leden het gratis boek ‘De donkere kamer van Damokles’ dat cadeau wordt gegeven in het kader van de campagne ‘Nederland leest’ ophalen bij de ophaalservice aan de achterzijde van de bibliotheek.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant