Afbeelding

Keepersclinic Simon Mason bij Civicum in Cuijk

Sport 59 keer gelezen
CUIJK - Op de velden van (hockeyclub) CMHC Civicum in Cuijk vindt woennsdag 14 november een speciale keepersclinic plaats. Simon Mason, oud-international van Engeland, komt die dag - net als twee jaar geleden - een keepersclinic geven.

[image=226942]

Simon Mason was van 1993 tot 2004 actief als keeper van het Engelse nationale hockeyelftal en speelde 197 interlands. Hij deed drie keer mee aan de Olympische Spelen en speelde in diverse World Cups en European Cups. In het dagelijks leven is Simon Mason mede-eigenaar van 'Mercian Hockey', één in Engeland vooraanstaand hockeymerk en sterk in opkomst in Nederland en Duitsland. Voor de ervaren keeper is Mercian Hockey een topmerk. Deze clinic wordt verzorgd in samenwerking met Plugro Sport uit Cuijk.

Programma
"Iedereen is welkom om te komen kijken bij de clinic. Zeker voor coaches, trainers en keeperstrainers is dit een leerzame bijeenkomst", aldus jeugdcoördinator Dorien Heijl van CMHC Civicum. Het programma van de keepersclinic op 14 november ziet er als volgt uit:
- Jongens en meisjes E-teams: aanvang 15.15 uur
- Achttallen en elftallen van C en D: aanvang 16.15 uur
- Oudere jeugd en senioren: aanvang 18.45 uur
- Privéclinic keepers Heren1 en Dames1: aanvang 20.15 uur
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant