Afbeelding

Steun nodig voor intocht Sinterklaas

Algemeen 43 keer gelezen
SON EN BREUGEL – Het Sint-Nicolaascomité is al enige tijd bezig om de voorbereidingen te treffen voor de intocht van Sinterklaas. De Goedheiligman komt dit jaar op zondag 18 november om 14.00 uur aan bij de kade van het Wilhelminakanaal.

[image=226925]

Aan de kade zal de Sint ongeveer een half uurtje blijven voordat hij op zijn trouwe viervoeter zal stappen. De route is gelijk als vorig jaar, van Kanaaldijk-Zuid naar de Nieuwstraat, over het Zonhove-terrein, door de Antoon van de Venstraat om vervolgens via de Zandstraat en de Taylorstraat bij het gemeentehuis aan te komen.
Na de feestelijke intocht, begeleid door de plaatselijke fanfare Pro Honore et Virtute, zal het ontvangst omstreeks 15.00 uur plaatsvinden op het bordes van het gemeentehuis. Burgemeester Hans Gaillard zal de Goedheiligman officieel welkom heten. De bijna 30 zwarte pieten staan al te popelen om nog wat spektakel te brengen.

Bijdrage
Het Sint-Nicolaascomité van Son en Breugel bestaat al bijna 90 jaar. Ieder jaar moeten vele kosten betaald worden zoals kleding, verzekeringen, stomerijkosten en wat te denken van de bijna vijfhonderd kilo strooigoed. Dit kan alleen met de steun van bedrijven, winkeliers en giften van particulieren. Een bijdrage is altijd welkom, storten kan op rekeningnummer 1482.98.168 Rabobank ten name van het Sint-Nicolaascomité.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant