Afbeelding

Roemer (SP) opent nieuwbouw PrO Boxmeer

Onderwijs 63 keer gelezen
BOXMEER - De nieuwbouw van praktijkschool PrO Boxmeer zal vrijdag 9 november officieel worden geopend door SP-voorman Emile Roemer. Roemer was in de tijd dat hij wethouder van onderwijs was in de gemeente Boxmeer, initiator in het gevestigd krijgen van praktijkonderwijs in deze gemeente.

[image=223528]

"Het praktijkonderwijs in Boxmeer is toen in samenwerking met Stichting Praktijkonderwijs regio Nijmegen met ingang van augustus 2007 gerealiseerd. De gemeente Boxmeer heeft gezorgd voor tijdelijke huisvesting en de stichting voor docenten en onderwijs. Inmiddels is PrO Boxmeer qua omvang (138 leerlingen) de grootste praktijkschool binnen de stichting", aldus directeur Paul Verbraak.

Opening
Na vijf jaar in tijdelijke voorzieningen onderwijs verzorgd te hebben is PrO Boxmeer dit schooljaar gestart in het nieuwe gebouw. Verbraak: "Hierdoor kunnen we leerlingen nog beter eigentijds praktijkonderwijs bieden, in een aantrekkelijke en rijke leeromgeving. Op 9 november zullen de leerlingen workshops en andere activiteiten aangeboden krijgen en vanaf 15:30 uur zijn de genodigden van harte welkom. Om 16:00 uur zal de officiële openingshandeling verricht gaan worden, zoals gezegd door Emile Roemer."
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant