Afbeelding

Hairfashionshow Beauty Revolution in Boxmeer

Opmerkelijk 55 keer gelezen
BOXMEER - Nog anderhalve week en kapsalon Beauty Revolution houdt bij Café ‘t Centrum in Boxmeer de Hairfashionshow ‘Dare 2 Be Yourself’. Het mode-event - op zondag 11 november vanaf 14.00 uur - is uitsluitend te bezoeken met een speciaal toegangskaartje.

[image=225384]

“De eerste kaartverkoop is bemoedigend”, vertelt Mutlu Polat, die aangeeft dat het event niet alleen als extraatje voor haar vaste klanten is bedoeld, ‘maar voor iedereen die een leuke haarmodeshow wil zien’. “We gaan met z’n drieën 25 tot dertig modellen stylen op het podium”, legt Polat de insteek van de show uit. “Met de hairfashionshow kunnen we goed laten zien wat wij als kapsters in huis hebben en waar wij als salon voor staan: metamorfoses en extreme en moderne kapsels. Ook zullen we advies en uitleg geven over styling en de manieren waarop je een kapsel kunt dragen.”
In totaal gaan driehonderd kaarten via Beauty Revolution (Steenstraat 33, Boxmeer) in de verkoop. Polat: “Mensen doen er slim aan om nu al een kaartje te halen, want we willen voorkomen dat we ‘nee’ moeten verkopen aan de deur op de zondag zelf.” Een kaartje, inclusief welkomstdrankje en drie loterijloten, kost slechts 2,50 euro.
Een DJ begeleidt de show, die als thema ‘Dare 2 Be Yourself’ heeft gekregen. “De gezelligheid staat voorop en na de show is er ook gelegenheid om lekker na te praten onder de muzikale klanken van de top 40. Maar het zou natuurlijk wel leuk zijn als het daarna uitloopt tot één grote en gezellige disco”, besluit Polat.
Info of kaarten: Beauty Revolution, tel. (0485) 578877.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant