Afbeelding

Internationale stage op Malta

Onderwijs 65 keer gelezen
STEVENSBEEK - Het Engels toepassen en verbeteren in een volledig Engelse omgeving. Acht leerlingen van het tweetalig onderwijs op Metameer zijn op internationale stage geweest. Zij verbleven samen met hun docent een week op Malta waar zij les kregen in het gebruik van het Engels in de toerismebranche.

[image=226677]


Engels in de praktijk
De tto-leerlingen van 5-vwo en 6-vwo volgden Engelse les op een internationale school op Malta. Naast de gewone lessen maakten zij ook drie excursies naar een 5 sterren International Hotel, de hoofdstad Valetta en twee reisbureaus. Het belang van het Engels in de toerismesector is de leerlingen hierdoor wel duidelijk geworden. Ook weten ze nu meer over de aangelegde stranden in Malta.

Ervaringen
De reisbestemming kozen de leerlingen zelf. De enige Voorwaarde was dat het programma in het Engels gevolgd moest worden. De ervaringen van de acht tto-leerlingen zijn positief. Door deze stage ervaarden de leerlingen dat zij het Engels al op een zeer hoog niveau beheersen en zich uitstekend kunnen redden in het buitenland. De acht jongens en meiden waren eensgezind in hun oordeel: ‘We had a great week in Malta’.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant