Afbeelding

Herfstconcert in de Petrusbasiliek

Muziek 77 keer gelezen
BOXMEER - Met het thema Fides Spes et Amor (geloof, hoop en liefde) gaat de Stichting Fides Spes et Amor op zondag 28 oktober een herfstconcert organiseren in de Basiliek St.Petrus te Boxmeer.

Dit concert is speciaal voor de doelgroepen ouderen, mensen met een beperking, mantelzorgers alsmede de vele vrijwilligers van deze doelgroepen uit de gemeente Boxmeer.
Het herfstconcert vindt die dag plaats van 14.30 uur tot 16.30 uur. Ook mensen welke niet tot die doelgroepen horen zijn van harte welkom.

[image=226676]

Vanuit de opvatting dat de gemeentelijke samenleving wordt bevorderd door deelname en participatie van zoveel mogelijk doelgroepen binnen kunst en cultuur is het toch zo dat op het gebied van de kunst- en cultuurparticipatie vermelde doelgroepen onvoldoende mogelijkheden hebben. Een herfstconcert specifiek gericht op die doelgroepen en in een specifieke ambiance kan er toe bijdragen dat mensen het concert gaan beleven als een verrijking van hun cultuur en van hun welzijn.

Deelnemers
Het concert wordt verzorgd door: De Zang- en theatergroep Oker uit Overloon, het gemengde ouderenkoor De Maasecho’s uit Boxmeer, het Brass Quintet uit Overloon , de zangeressen Linda de Wit, Yvonne Peters en de zanger Jos Wetzel, onder begeleiding van Robbert Lemmens. Tevens zullen het H.Bloedssgilde en de beroepsmusicus Michael Shalton deel uitmaken van het geheel. Ireen van Eck zal naast het voordragen van een gedicht het programma presenteren.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant