Afbeelding

Toneelclub Kunakra voert blijspel op in Haps

Kunst en cultuur 76 keer gelezen
HAPS - Dit keer geen huiskamer of café, maar een strand op het podium! De leden van toneelvereniging Kunakra uit Haps hebben de uitdaging opgepakt om een deel van zaal De Posthoorn om te toveren tot een strand. Maar liefst dertien personen zullen vrijdag 2, zondag 4, vrijdag 9 en zaterdag 10 november - onder regie van Simon Claassen - het podium bestijgen en het publiek vermaken met het komische stuk ‘Strand en strubbelingen’.

[image=226645]

Op het strand is veel te doen en te beleven. Er zijn zomerse zonaanbidders en een stoere strandwacht houdt de boel in de gaten. De steiger is voor vissers een geliefde plek, voor de kokkin de plek om haar fuik uit te zetten en voor verliefde stelletjes een plek voor romantiek. Op het terras van het strandpaviljoen worden de gasten voorzien van bier en ‘bratwurst’.

Kaartverkoop
De voorstellingen zijn op vrijdag 2 en 9 november (20.00 uur), zondag 4 november (14.00 uur) en zaterdag 10 november (20.00 uur) in café De Posthoorn in Haps. Toegangskaarten à 7,50 euro bij de kassa van café De Posthoorn of in voorverkoop bij IJs en Spijs en Johan Frisolaan 36 in Haps. Meer informatie via Piet Gerrits, tel. (0485) 313604.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant