Afbeelding

'Hoe krijg ik grip op mijn emoties?'

Zakelijk 42 keer gelezen
MOLENHOEK - Het ene moment voelt u zich geweldig en het andere moment zit u in een dip. U heeft het gevoel een speelbal te zijn van uw emoties. U wordt van links naar rechts gesleurd. En net als u denkt dat u de boel weer onder controle heeft, gebeurt er iets en boem: u gaat compleet door het lint. Grip op uw emoties? Niet helemaal, of eerlijker gezegd, helemaal niet!

[image=226609]

"Hoe fijn zou het zijn om uw emoties onder controle te krijgen? Zodat u niet om u heen hoeft te slaan, hysterisch gaat schreeuwen of tranen met tuiten begint te huilen als iets anders gaat dan u wilt. Veel liever heeft u een positieve gedachte, een beetje meer stabiliteit en de rust om te reageren. We willen allemaal meer controle, maar hoe kunnen we dat bereiken? U kunt pas grip op uw emoties krijgen als u weet hoe ze ontstaan. Emoties worden veroorzaakt door gedachten én situaties. Het is zelfs zo dat de situatie niet de stress veroorzaakt, maar de gedachte over die situatie. En de manier waarop u vandaag de dag reageert heeft te maken met ervaringen uit het verleden. Deze onopgeloste emoties zorgen ervoor dat u steeds weer in dezelfde valkuilen stapt", aldus Kliniek van der Veen.
NEO-Coaching in Kliniek van der Veen is hét antwoord op onverwachte en onhanteerbare emoties, een succesvol programma waarbij u leert om te gaan met uw emoties. Ga nú de uitdaging aan, dat is beter voor u op lange termijn!

Meer weten?
Bezoek dan op maandag 29 oktober (van 19.00 tot 21.00 uur) de informatieavond 'Hoe krijg ik grip op mijn emoties?' in Kliniek van der Veen, Middelweg 10b te Molenhoek. De toegang is gratis, aan alle bezoekers wordt een gratis screening aangeboden. Kijk voor meer informatie op www.kliniekvanderveen.nl . Kliniek van der Veen is een multidisciplinair gezondheidscentrum voor chiropractie, fysiotherapie en NEO-Coaching.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant