Afbeelding

Nieuw onderkomen De Driewiek in Boxmeer

Algemeen 178 keer gelezen
BOXMEER - Na het vertrek van de scouting naar hun nieuwe onderkomen aan de Graafseweg is verbouwing van De Driewiek in een stroomver- snelling gekomen. Een verbouwing die er toe moet leiden dat Boxmeer Noord, bestaande uit drie wijken t.w. Bakelgeert-Noord, Hollesteeg en de Maasbroekse Blokken, kunnen beschikken over een eigen accommodatie. De verbouwing moet voor 1 januari 2013 gereed zijn.

[image=226551]

Het gebouw van De Driewiek bestaat uit een centrale ruimte en drie klaslokalen (drie wieken. Het wordt geheel gerenoveerd door aannemer Cremers en ook de omgeving wordt grondig opgeknapt. In 2009 is al een van de lokalen opgeknapt en in gebruik voor activiteiten van Boxmee-Noord.
Momenteel wordt dat klaslokaal gebruikt door drie biljartclubs, een dartclub, de talentenbank, koffieochtend, kinderactiviteiten, activiteiten van buurtvereniging Bakelgeert-Noord, vergaderingen van de wijkraad, WABN, BGN. De verbouwing wordt (deels) gefinancierd door de gemeente Boxmeer. Zij heeft een bedrag van 210.000 euro beschikbaar gesteld. Voor de inrichting hebben het Oranjefonds, VSB fonds, Mooiland Maasland en de Rabobank via het Maatschappelijk Fonds bijgedragen.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant