Afbeelding

Cheque voor Toys4U

Algemeen 40 keer gelezen
CUIJK - Op dinsdag 16 oktober overhandigden de kinderen van kindcentrum Pardoes een cheque aan Ellen Smits van Toys4U ter waarde van € 382,50.

[image=226159]

Dit mooie bedrag was het resultaat van Springmarkt die kindcentrum Pardoes op 29 september jl. organiseerde. Met diverse kinderactiviteiten en een knutselveiling werd geld ingezameld voor Toys4U. Toys4U is een stichting met als doel het doorgeven van goed herbruikbaar speelgoed aan kinderen van ouders die minder te besteden hebben. “We hebben gekozen voor het goede doel Toys4U omdat we ons ervan bewust zijn dat er kinderen zijn die veel minder speelgoed hebben dan wij in ons kindcentrum. We ondersteunen het initiatief van Toys4U dan ook van harte”, aldus manager Femke Scholtes.

Kindcentrum Pardoes maakt deel uit van Spring Kinderopvang. Spring Kinderopvang biedt kleurrijke kinderopvang in de regio Oost-Brabant en Noord-Limburg: peuterspeelzalen, kinderdagverblijven, tussenschoolse en buitenschoolse opvang en gastouderopvang. Voor meer informatie: www.spring-kinderopvang.nl.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant