Blessuretijd fataal voor JVC Cuijk

Voetbal 41 keer gelezen
CUIJK - Na de winst bij HSC'21 hoopte JVC Cuijk op het begin van een mooie serie maar vervolgens liep het thuisduel met Haaglandia al uit op een deceptie: 2-3. De winnende goal van Gorer viel in de 94e minuut nadat de Cuijkenaren eerder zelf een 0-2 achterstand hadden goed gemaakt. Schouten en Wassenberg tekenden voor de Cuijkse goals.

De Kruif en Kraay hadden wederom ervoor gekozen om Shannon Carmelia als aanvallende centrale middenvelder op te stellen. Een positie die weinigen tot voor kort voor deze vleugelflitser in gedachten zouden hebben gehad. De Kruijk werd controlerende man terwijl Hofmeijer ook aanvallend moest denken. Voorin ontbrak Achmed El Allachi vanwege trieste privé-omstandigheden. Het waren de bezoekers uit Rijswijk die brutaal de leiding namen. Joël Paas tekende na een kwartier voor 0-1 en na een half uur was hij ook ter plaatse om 0-2 voor zijn rekening te nemen.

[image=225610]

Nog voor pauze gelijk
JVC Cuijk zou echter niet het JVC van dit jaar zijn als het niet ineens de geest kon krijgen. Op slag van rust was er een vrije trap welke voor de voeten van Dennis Schouten die vervolgens verwoestend uithaalde. Even later viel voor het rustsignaal ook nog de gelijkmaker. Carmelia zette voor waarna Schouten doorkopte en Sam Wassenberg beheerst afwerkte: 2-2. Een opsteker van jewelste voor de bewoners van de Groenendijkse Kampen die in de tweede helft eindelijk de bovenliggende partij waren. Haaglandia had weinig meer in te brengen maar bleef op de been omdat Fennebeumer en Wassenberg kansen misten en De Kruijk bij een overtalsituatie weigerde de volledig vrijstaande Carmelia aan te spelen. Het leek af te stevenen op een gelijkspel totdat diep in de blessuretijd Carmelia de bal onnodig verloor, Ritzen vervolgens het duel verloor, en Gorer om de uitgelopen keeper Van Gerwen heenging: 2-3.