Afbeelding

Niet acht maar achttien oliebollen voor tientje

Algemeen 63 keer gelezen
GENNEP – De Gennepse kermis brandt zaterdagmiddag om 14.00 uur los. De tientallen attracties zijn als vanouds opgesteld op het Europaplein en op de Markt. Omdat bij het zwieren en zwaaien ook aan de inwendige mens gedacht moet worden, ontbreekt de oliebollenkraam van exploitanten Paashuis en Brinksma-Vermolen niet.

Liefhebbers van oliebollen profiteren komende week zeker van de bonnenactie, achttien oliebollen voor tien euro. De prijs voor een oliebol bedraagt 70 eurocent. Elf oliebollen kosten 7 euro. Voor tien euro worden normaliter 16 oliebollen verstrekt. Een bon geeft dus recht op twee extra oliebollen.

[image=225411]

Fout
Helaas is er in de bonnenpagina in nieuwsblad De Maas Driehoek een fout geslopen. De bon van Paashuis en Brinksma Vermolen vermeldt dat de aanbieding 8 oliebollen voor 10 euro is. Dat is verkeerd. “Tegen inlevering van de bon ontvangt iedereen 18 (!) oliebollen voor een tientje”, zegt Tiny Paashuis.
Volgens goed geheim gehouden recept worden in de kraam van Paashuis en Brinksma-Vermolen al jarenlang de lekkerste oliebollen, appelbeignets (weekend), krentenoliebollen en suikerwafels gebakken. “Nee, ons recept blijft geheim. Dat is ons succes”, zegt Tiny Paashuis, die met zijn familie voor de 52e keer present is op de Gennepse kermis.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant