Afbeelding

Autobedrijf Jan Voets lanceert 'AAP'

Zakelijk 60 keer gelezen
SINT-OEDENRODE - Autobedrjif Jan Voets lanceert deze maand het Allesomvattend Auto Pakket (AAP). “Naast een betrouwbare auto zoeken mensen vooral ook naar gemak en zekerheid bij het gebruik”, zegt Jan Voets.

[image=225309]

“Overzichtelijke en beheersbare kosten zijn belangrijk voor hen. Dat bracht mij op het idee van het AAP. Het is een alternatief voor een forse investering ineens, met het vooruitzicht op zorgeloos rijden in een nieuwe auto.” Er was al de Jan Voets Autopolis, een verzekering die de auto-eigenaar van veel zorgen verlost. “Nu heb ik een allesomvattend pakket gemaakt, dat bijvoorbeeld ook de jaarlijkse afschrijving op een auto omvat. Die vormt een belangrijke kostenpost waar niemand omheen kan, zeker niet als het moment van inruil dichterbij komt,” aldus Jan. Onderdeel van AAP is een allrisk-schadeverzekering op basis van tenminste negen schadevrije jaren. Bovendien geldt er geen eigen risico bij aanspraak op de verzekering en bieden we een no-claim-beschermer. Ook het onderhoud vergat hij niet, tijdens het nadenken over het totale pakket. “De kosten van professioneel Mazda-onderhoud bij normaal gebruik gedurende drie ––jaar vormen onderdeel van het pakket.”

Cash back
Als kopers kiezen voor AAP krijgen zij op het moment van inleveren van de huidige auto de restwaarde volledig op basis van dagwaarde uitgekeerd. “Cash back als spaarpotje of ter vrije besteding en niet nodig als eerste inleg voor de nieuwe auto”, stelt Jan, en hij voegt eraan toe dat de gebruiker van het pakket natuurlijk ook geen jaarlijkse afschrijvingskosten- ook wel de kosten van waardevermindering- hoeft in te calculeren, want die zitten in het tarief van het pakket verwerkt. “Zo rijdt men tegen een vast maandbedrag in een nieuwe auto en is verlost van extra kosten.” In zijn bedrijf licht Jan Voets geïnteresseerden graag voor over omvang, inhoud en voorwaarden van het AAP. Breng voor meer informatie een bezoek aan Jan Voets aan de Industrieweg 1 in Sint-Oedenrode, tel. (0413) 47 40 00.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant