Afbeelding

Oude Heerlijkheid viert 10-jarig bestaan

Kunst en cultuur 41 keer gelezen
OPLOO – Met een uitgebreid programma van activiteiten voor en met de gebruikers viert gemeenschapshuis De Oude Heerlijkheid in Oploo het tienjarig bestaan.

Dat gebeurt komende weekend, met op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 oktober een programma voor de verschillende gebruikers.

Het gemeenschapshuis, een bruisend middelpunt van het dorp, draait al jaren uitstekend. Verantwoordelijk is een stabiel bestuur, gedreven beheerders en een brede groep van vrijwilligers.

[image=225290]

Vrijdag is er om 13.30 uur een ontspanningsmiddag voor ouderen. Met muziek en een Brabantse koffietafel. Vrijdagavond kan de jeugd van 12 tot 16 jaar meedoen aan een gratis workshop ‘Zelfverdediging’. De aanvang is 20.00 uur.
Zaterdagmiddag is het van 13.30 tot 16.00 uur kinderfeest (groep 1 t/m 8), een spelletjes en doemiddag rond het thema ‘Sprookjes’.
s’Avonds is er vanaf 20.30 uur een groots dorpsfeest. Nadat de ‘Partyknallers’ de zaal hebben opgewarmd, treedt de band Fully loaded aan. Vrij entree.
Het feestweekend wordt zondag afgesloten met een Presentatiedag. Een tiental gebruikers van het gemeenschapshuis zullen vanaf 11.00 uur laten zien wat ze in hun mars hebben. Gratis toegang.
Allemaal in gemeenschapshuis De Oude Heerlijkheid, Grotestraat 12 in Oploo.



Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant