4H: Koploper SV Milsbeek wint ruim

Voetbal 56 keer gelezen
MILSBEEK - SV Milsbeek gaat alleen aan kop in de vierde klasse H. De koploper had zondagmiddag weinig moeite met SES en won ruim met 4-0. Siemen van Straaten maakte twee van de vier doelpunten.

Stormvogels'28 volgt SV Milsbeek op een puntje. De Limburgers hadden het lastig op bezoek bij SDDL. Stormvogels'28 kwam in Demen op voorsprong, maar Daan Klievink schoot zijn elftal op 1-1. De spits kreeg ook een grote kans op 2-1, maar de goal viel aan de andere kant. Een vrije trap werd knap raak geschoten.

Cito stelt teleur
Cito wist op bezoek bij Excellent 'slechts' een puntje mee te nemen. De thuisploeg nam na vier minuten al een voorsprong. Na een kwartier was het al gelijk door de razendsnelle Bas van Rooij. Cito had veel meer balbezit, maar erg grote kansen kreeg het niet.

Ruime overwinning Herpinia
Herpinia heeft de onderste regionen van de vierde klasse H verlaten. De Herpenaren wonnen overtuigend met 5-1 van Hapse Boys. Na een matig begin van beide kanten opende Leo Hopman de score. Hapse Boys kwam terug in de wedstrijd, maar op wat gelukkige wijze was de ruststand 2-1. Hopman kreeg een bal op zijn hak en via de binnenkant van de paal was het raak. Hapse Boys kreeg goede kansen op de gelijkmaker, maar Jordie Suppers tekende aan de andere kant voor de 3-1. Hij zorgde koppend voor de 4-1, waarna Luc van Zuijlen de vijfde Herpense goal maakte. Bij Herpinia maakte Paul Sweep zijn rentree na blessureleed.

[image=225187][image=225186]

Vier goals FC Schadewijk
Montagnards tegen FC Schadewijk was een wedstrijd met twee gezichten. De Ossenaren waren de eerste 45 minuten beter en stonden binnen 25 minuten met 0-2 voor dankzij twee goals van Roel van Bergen. Bij de wisseling van speelhelft gaf Montagnards meer gas en kwam het door een vrije trap op 1-2. Het kreeg een grote kans op 2-2, maar Leon van Remmerden haalde een bal van de lijn. De gelijkmaker viel niet en FC Schadewijk-trainer Ruud Fleskens bracht drie nieuwe spelers binnen de lijnen. Mohammed Aslan en Jordy van Orsouw beslisten uiteindelijk het duel: 1-4. Fleskens: "We blijven aansluiting houden door deze overwinning. Volgende week mogen we het laten zien tegen koploper SV Milsbeek."