Afbeelding

'Poederbrief Route 66 was voor Emile Roemer'

Algemeen 72 keer gelezen
BOXMEER - De poederbrief die vrijdag 10 augustus jl. werd bezorgd bij Bistro Route 66 in Sambeek was niet bedoeld voor de eigenaren Patrick en Esther van den Broek, maar voor SP-politicus Emile Roemer. Dat zegt Route 66-beheerder Patrick van den Broek en wordt door bronnen bevestigd.

[image=224569]

Aanvankelijk moest Roemer als geadresseerde onbekend blijven op last van justitie. Maar vanwege het mediacircus dat na de vondst van de poederbrief ontstond, kreeg Route 66 te maken met slechte berichtgeving en wilde Patrick toch zijn verhaal doen. “Vooral via de websites van De Gelderlander en De Telegraaf, waar iedereen maar zomaar wat onder de berichten kan schrijven. Op een gegeven moment werd zelfs gesuggereerd dat wij de brief zelf zouden hebben verstuurd om aandacht te krijgen of omdat de zaken niet goed zouden gaan”, vertelt Patrick.

[image=223528]

Geroddel
“En mensen hebben helaas al snel: ‘Waar rook is, is vuur.’ Het grootste probleem is ook nog eens dat die reacties altijd online blijven staan. Dus iedereen die op Route 66 googelt, komt bij die negatieve berichten uit. Geroddel is nooit goed, al heb ik ook veel leuke reacties van buren, vrienden en anderen mogen ontvangen na het voorval.”
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant