Afbeelding

VCA introduceert regionaal Nederlagentoernooi

Voetbal 57 keer gelezen
SINT AGATHA - Voetbalvereniging VCA uit Sint Agatha introduceert een nieuw nederlagentoernooi met tegenstanders uit de gemeenten Cuijk en Boxmeer.

[image=224505]

“Met dit initiatief willen we de derby’s tegen de ploegen uit onze regio in stand houden”, vertelt trainer Sjaak Erps van VCA, dat met ingang van dit seizoen uitkomst in de Gelderse vierde klasse A (zaterdag). Vice-voorzitter Martijn Bardoel vult aan: “Op deze manier houden we toch binding met de clubs uit de buurt. Elke club die we voor dit toernooi hebben benaderd, reageerde enthousiast.”
Deelnemers aan het VCA Nederlagentoernooi (sponsored by Traxx) zijn JVC Cuijk (o.23 jaar), HBV, Vianen Vooruit, SIOL, De Zwaluw en Hapse Boys. “Nu we lichtmasten op het hoofdveld krijgen, kunnen we deze derby’s doordeweeks afwerken in de avonduren”, vertelt Erps. “In principe zal er elke maand één wedstrijd worden gespeeld en de uiteindelijke winnaar is de ploeg die met het grootste verschil van ons wint.”

Programma
VCA begint het Nederlagentoernooi dinsdag 2 oktober met een wedstrijd tegen Hapse Boys. Op donderdag 18 oktober is HBV Beers te gast. De rest van het programma is als volgt: VCA - JVC (dinsdag 13 november), VCA - SIOL (donderdag 13 december), VCA - De Zwaluw (donderdag 7 maart) en VCA - Vianen Vooruit op donderdag 11 april.
Alle wedstrijden vinden plaats op de velden van MFA De Agaat in Sint Agatha. De aftrap is telkens om 20.00 uur. Als het VCA Nederlagentoernooi een succes is, zal het deelnemersveld in de toekomst worden uitgebreid.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant